Το εργαστήριο Bee Healthy Boutique αποτελεί την εξέλιξη μια παράδοσης 3 γενεών.


Ξεκινώντας από τα παλιά χρόνια και τα πρώτα μελίσσια του παππού, άρχισαν τα βήματα μιας μεγάλης ιστορίας και μακράς παράδοσης.

Φτάσαμε σταδιακά, να υπάρχει σήμερα, εκτός από μελίσσια, μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας στην οποία φτιάχνουμε με εξειδίκευση, τέχνη και μεράκι μια συνεχώς αυξανόμενη σειρά παραδοσιακών προϊόντων.

Με ιδιαίτερη αγάπη στην μέλισσα, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης συλλέγει Μέλι υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα μας. Σας μεταφέρουμε την γενναιόδωρη συνεύρεση αρωματικών φυτών, καλοκαιριού και μέλισσας. Συνεχώς το νούμερο ένα στην θωράκιση του οργανισμού μας, το μοναδικό προϊόν με 180 οργανοληπτικά.

Τα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες φτιαγμένα πάντα με επιλεγμένα φρέσκα φρούτα, μας φέρνουν στον νου τρυφερές παιδικές στιγμές.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά σιγοτραγουδούν τα μυστικά των κάμπων και των σιταριών.

Παστέλια και Μαντολάτα, διαχρονικά τονωτικά γλυκίσματα του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής κουζίνας που οι ρίζες τους ξεκινούν από την Ιλιάδα του Ομήρου.

Πολλά ακόμα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να βρείτε εντός της ιστοσελίδας μας.

Αυτό που πιστεύουμε είναι πως  σε κάθε  βάζο που παράγουμε  μεταφέρει τον ρομαντισμό της παράδοσης που έμελε να γίνει η ζωή της οικογένειάς μας.

Αυτό που αντιπροσωπεύουμε, εμείς τα νεότερα μέλη, είναι ο βίος των μελισσοκόμων. Συνεχίζοντας, με ευχαρίστηση ότι ξεκίνησαν οι πρεσβύτεροι είναι ο φόρος τιμής που τους αποδίδουμε θέλοντας να αναγνωρίσουμε τα έργα τους.

Στις νέες εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουμε την ποιότητα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τον πιο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Παράλληλα με την ελληνική αγορά η εταιρία μας έδωσε έμφαση στις εξαγωγές ώστε τα προϊόντα της να βρεθούν στις διεθνείς αγορές.